Dakdekker

Denkt u erover na om uw bedekking van bitumen of klei dakpannen te vervangen? Heeft u last van een daklekkage of werkt uw schoorsteen niet goed meer? Ook als u een dakrenovatie of dakreparatie wilt laten uitvoeren, staat er uiteraard een erkend dakdekker uit uw regio voor u klaar.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van dakwerken en zijn al ruim 25 jaar actief in de branche. U kunt bij ons terecht voor een professionele dakdekker om dakbedekking aan te brengen op een plat of hellend dak.

Wij kijken dan naar de status van uw dak en maken hier foto’s van zodat u ziet welk onderhoud er uitgevoerd moeten worden. De meeste voorkomende specialisaties zijn dakdekker pannen/leien, dakdekker riet en dakdekker bitumen en kunststof.

Op alle gebruikte materialen en werkzaamheden geven wij 10 tot 30 jaar garantie. Voor al uw baanvormige kunststof en bitumineuze dakbedekkingssystemen. Tevens zijn wij sterk op het gebied van service en oplossen van lekkageproblemen. Vernieuw u dakbedekking op tijd door een dakwerker, hiermee voorkomt u een onnodige dakreparatie of hoge kosten door waterschade.

Voor het onderhoud moet u denken aan het schoonmaken van dakgoten, regenpijpen en schoorstenen en controle van de dakbedekking. Elk bedrijf heeft verschillende dakdekkers in dienst, die allen veel ervaring hebben op het gebied van dakwerken. Een dakdekker die zich bij ons aansluit moet gediplomeerd zijn, en minimaal vijf jaar praktische kennis hebben.

Onze bekwame dakdekkers hebben veel ervaring in het leggen van dakbedekking. Het dak heeft echter vaker onderhoud nodig dat u in eerste instantie zou verwachten. De ervaren dakdekker is snel op locatie waardoor u naast de regelmatige dak-inspecties ook snel van uw lekkage af bent.

Tot slot kan je uiteraard een dakdekker inschakelen bij het plaatsen van een nieuw dak of het vervangen van de dakbedekking. Om de kans op vervelende lekkages onder uw dakbedekking te minimaliseren is het belangrijk dat u regelmatig dak onderhoud uit laat voeren.

Dakbedekking

Zo hebben wij de beste dakbedekking en kunnen deze tevens voor u aanbrengen. Daarnaast kunt u ook bij problemen aan uw dak een beroep op ons doen. Zo zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages. Het is echter moeilijk te voorspellen wat de specifieke kosten zullen zijn voor u. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, zoals de werkzaamheden, de grootte van het dak en het materiaal.