Het mooiste straatwerk van Assen

Is jouw oprit aan vervanging toe? Of is het straatwerk in jouw tuin in dusdanig slechte staat dat het afbreuk doet aan jouw gehele tuin? Ben je op zoek naar een stratenmaker in Assen? Laat je tuin opnieuw bestraten door een professioneel bestratingsbedrijf. Zij bezitten de vereiste kennis wat betreft tegelsoorten, ondergrond en waterafvoer. Door jouw bestratingsopdracht uit te laten voeren door een professional weet je zeker dat het resultaat mooi is en dat je er jarenlang plezier van gaat hebben. Gegarandeerd een succes!

Een goede basis

De ondergrond bepaalt de kwaliteit van het gehele verdere straatwerk. Het is dus erg belangrijk dat deze op de juiste manier wordt aangelegd. Door de ondergrond te verdichten wordt er een stabiele ondergrond gevormd. Het verdichten van de ondergrond houdt in dat deze laag voor laag aan wordt getrild. Dit is noodzakelijk, omdat de grond op sommige plaatsen zacht en minder dicht is. Deze zachte grond zorgt voor lelijke verzakkingen in het straatwerk. Door de ondergrond aan te trillen wordt deze overal even dicht en kan jij nog jarenlang genieten van prachtig straatwerk.

Waterafvoer

Niet alleen een goede ondergrond is een factor in het voorkomen van lelijke verzakkingen. Waterafvoer is hierin ook van groot belang. Door voldoende afvoerpunten te plaatsen en voldoende afschot aan te leggen blijven er geen plassen water op het straatwerk staan.

Soorten bestrating

Pas als de ondergrond en het waterafvoersysteem bepaald is, kan de aandacht uitgaan naar de soorten bestrating. Het opnieuw laten bestraten van jouw erf, tuin, terras of oprit kan de perfecte gelegenheid zijn om voor een bijzonder soort straatwerk te kiezen. Misschien liggen er op dit moment betonklinkers in uw tuin en ben je daarop uitgekeken. Kijk dan eens naar de mogelijkheden van sierbestrating. Sierbestrating kan jouw tuin een interessante edge geven. De uitstraling van jouw tuin kan compleet veranderen! Liever een luxe look op het terras in plaats van het standaard straatwerk? Misschien zijn de keramische terrastegels wat je zoekt. Keramische tegels hebben een chique uitstraling en kunnen van jouw terras een luxe loungeplaats maken. Wat voor soort bestrating ook jouw voorkeur heeft, als jij het bestraten van jouw tuin overlaat aan een professional dan heb je jarenlang plezier van prachtig straatwerk!